search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:06
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Άρτα: Μαζί οι γονείς στην κηδεία του μωρού το Σάββατο

11.05.2023 20:40
nosokomeio artas new

Άδεια να παραστούν μαζί στην κηδεία του μωρού τους το Σάββατο έλαβαν από τις αρχές η μητέρα και ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο 37χρονος πατέρας του το ξέχασε για οκτώ ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στην Άρτα.

Το αδικοχαμένο βρέφος θα ταφεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Περδικορράχη Άρτας. Επειδή ήταν αβάπτιστο, πριν από την τελετή της κηδείας θα διαβαστεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, στην οποία θα του δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη. 



Παράλληλα, η Αστυνομία έχει εκπονήσει μέτρα για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια μεταξύ συγγενών, αν και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.

Σοκαρισμένοι οι γονείς- Συναντήθηκαν δύο φορές

Την ίδια ώρα, οι γονείς εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο 37χρονος πατέρας του βρέφους, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Ωστόσο, την Πέμπτη και μετά από αίτημα της μητέρας οι δύο γονείς συναντήθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας για 15 λεπτά περίπου αρχικά, και στη συνέχεια είχαν μια ακόμη συνάντηση το μεσημέρι. 

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ στο Mega: «Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα. Επίσης, η μητέρα ζήτησε και είδε τον σύζυγό της πάλι το μεσημέρι».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννάκος αναφέρει: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι, ο κ. Γιαννάκος επισημαίνει ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Φθινόπωρο… τέλος από το Σαββατοκύριακο – Έρχονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Μαγούλα – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Καλλιμάρμαρο: Συντετριμμένη η οικογένεια του 30χρονου ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:06