search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: «Χρυσή» συμφωνία με τον Dior έναντι 20 εκατ. δολαρίων

12.05.2023 21:15
depp-dior-new

Ο Τζόνι Ντεπ υπέγραψε μία «χρυσή» συμφωνία με τον οίκο Dior, που αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί για ανδρικό άρωμα.

Η τριετής συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety.

Κάτι που σημαίνει πως το deal του Τζόνι Ντεπ ξεπερνά εκείνο που είχε υπογράψει ο Ρόμπερτ Πάτινσον για να είναι το πρόσωπο του Dior Homme, έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τη συμφωνία του Μπραντ Πιτ για να προωθήσει το Chanel No. 5, που του απέφερε 7 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο Τζόνι Ντεπ είναι από το 2015 το πρόσωπο του Dior Sauvage και έχει πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση για το άρωμα.

Ο οίκος μόδας βρέθηκε αντιμέτωπος με πιέσεις για να διακόψει τη συνεργασία του με τον ηθοποιό το 2020, μετά την ήττα του σε βρετανικό δικαστήριο, στην αγωγή εναντίον της Sun που τον παρουσίαζε ως άνδρα που χτυπούσε την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Όμως, η εικόνα του ηθοποιού βελτιώθηκε δραματικά, μετά τη νίκη του στην περσινή δίκη που έγινε στη Βιρτζίνια. 

Η τεράστια συμφωνία του με τον Dior θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στις ταινίες μεγάλων στούντιο, που ήταν διστακτικά να συνεργαστούν μαζί του πριν από την απόφαση του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, σημειώνει το Variety. 

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: «Τα έδωσα όλα, δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε» είπε ο Victor Vernicos (Video)

Eurovision 2023: Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε ως Μιχάλης Ρακιντζής και ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O» (Video)

Νίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα την περιουσία της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34