search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Μαθήματα αποταμίευσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

13.05.2023 16:41
koumparas-new

Ένα νέο βίντεο στο Tik Tok ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχτηκε από πολίτες για τον ατομικό κουμπαρά και την αποταμίευση σχετικά με τις συντάξεις.

Στην ερώτηση «πού θα βρούμε χρήματα να κάνουμε αποταμίευση;», ο πρωθυπουργός απαντά πως «η αποταμίευση γίνεται από τις δικές σας ασφαλιστικές εισφορές, μαζεύονται δηλαδή στον κουμπαρά σας χρήματα τα οποία ούτως ή άλλως παρακρατούνται από τις συντάξεις σας απλά τώρα ανήκουν σε εσάς και θα τα αξιοποιήσετε εσείς κάποια στιγμή στο μέλλον ενώ μέχρι σήμερα οι δικές σας εισφορές πηγαίνουν ουσιαστικά για να πληρωθούν οι συντάξεις των μεγαλύτερων, αυτών που είναι ήδη στη σύνταξη».

Στην ερώτηση «από ποια ηλικία ισχύει ο ατομικός κουμπαράς;», ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά «ο ατομικός κουμπαράς αφορά όλους τους νέους εργαζόμενους, αυτούς που εισέρχονται στην αγορά εργασίας αλλά και όλους τους νέους κάτω των 35 ετών. Για όλους τους υπόλοιπους δεν αλλάζει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται η σύνταξή τους».

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @mariaaaa_pa για τον ατομικό κουμπαρά❗️#kyriakosmitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε επίσης:

Η Αθήνα, ο Κικίλιας και το City Break

Ο Γκρίνμπεργκ ξέρει από… Φλωράκη;

Λίγα σπίτια, κλειστά, παλαιωμένα και πανάκριβα στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05