search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Ρέβη: «Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου» (Videos)

14.05.2023 21:52
revi_insta_new

Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για την ψυχική της υγεία αλλά και για περιστατικά εκφοβισμού, προχώρησε η Ρούλα Ρέβη.

«Έχω περάσει πολλές σκοτεινές περιόδους και μεγάλη κρίση πανικού σε νεαρή ηλικία, από τα 23 μέχρι τα 25 που ήμουν και σε φάση υπερκόπωσης από την δουλειά», παραδέχτηκε η Ρούλα Ρέβη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» στην ΕΡΤ.

«Δεν ήξεραν ακριβώς και τι να μου πούνε (σ.σ. οι γιατροί). Δηλαδή έχει τύχει να πάω στο νοσοκομείο μόνη μου γιατί είχα ταχυκαρδία και λέω “πεθαίνω”. Αλλά ήμουν 25 χρονών και ήταν φυσιολογικό. Οπότε βρέθηκαν δυο άνθρωποι στον δρόμο μου, μου εξήγησαν ότι έχω πάρα πολύ στρες, και εκεί γνώρισα την ψυχοθεραπεία. Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου και ας μην φαίνεται», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στις εργασιακές της σχέσεις, είπε: «Έχω δεχθεί συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να τις δεχθώ ή θα ήταν πολύ σωστό να σηκωθώ να φύγω εκείνη την ώρα. Υπήρχε μπούλινγκ ακόμα και για τον τρόπο που μπορεί να ήσουν ντυμένος στη δική μας τη δουλειά γιατί εμείς κάναμε μόδα».

Διαβάστε επίσης:

Καρύδη για το εγγόνι του Αθερίδη: Δεν μπορώ να σταθώ ως «γιαγιά»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία»

Γερμανού σε κύπριο σχολιαστή της Eurovision: Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02