search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:54
MENU CLOSE

Eurovision 2023: Τι τηλεθέαση χάρισε στην ΕΡΤ1 ο τελικός

15.05.2023 14:49
eurovision 2023

Το 52,2% μέσο μερίδιο τηλεθέαση του περσινού τελικού του διαγωνισμού της Eurovision, η φετινή διοργάνωση δεν κατάφερε να το «πιάσει».

Ο δείκτης της Nielsen έδειξε το- ανώτατο– 50% το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ως κορυφαία απόδοση της τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΡΤ1.

Ωστόσο το πρόγραμμα ήταν το δημοφιλέστερο και όχι μόνον της συγκεκριμένης ημέρας. Χάρισε δε το πρώτο σε μέγεθος κομμάτι (12,9%) από την πίτα τηλεθέασης του Σαββάτου στο πρώτο κρατικό κανάλι. Είχε δε μιάμιση ποσοστιαία μονάδα διαφορά από το δεύτερο σε δυναμικότητα (11,5%) σταθμό, τον Alpha.

Κάτι οι διαφοροποιήσεις των προγραμμάτων των καναλιών του Σαββατοκύριακου και κάτι η διαφορετική τάση στις τηλεοπτικές συνήθειε, σε σχέση με των καθημερινών, ο έτσι κι αλλιώς ισχυρός πόλος έλξης τηλεθεατών, δηλαδή η τηλεοπτική μετάδοση του διαγωνισμού τραγουδιού της EBU, συνέβαλαν στην αναδιαμόρφωση της τηλεοπτικής πίτας και πλην των ΕΡΤ1 και Alpha, δεν υπήρχε άλλο κανάλι με διψήφιο μερίδιο το Σάββατο, σύμφωνα με τη Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός- Spoiler: Πιο κοντά από ποτέ στην επανασύνδεση με την Αργυρώ ο Αστέρης (Video)

Τηλεδίκες για την ΕΡΤική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision

Πτώχευση κηρύσσει ο αμερικανικός όμιλος Vice

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:53