search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

16.05.2023 17:30
pagni-new

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretapost, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διακομιδής του κοριτσιού από το νοσοκομείο Χανίων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γ. Μπέας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (16/5) σε περιοχή της Κισάμου Χανίων όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.

Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 3 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Σπείρα «εξαφάνιζε» υπερπολυτελή αυτοκίνητα στην Αττική – Χειροπέδες σε μέλος της

Λάρισα: 13χρονη τραυματίστηκε από πτώση από τον 3ο όροφο

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τα νεκρά άλογα στην Πάρνηθα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:30