search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:10
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Βρέθηκε κορίτσι που είχε απαχθεί από τη μητέρα του, χάρη σε σειρά του Netflix (photos/videos)

17.05.2023 17:17
kayla_netflix_usa_1705_new

Μία κοπέλα που είχε απαχθεί από την ίδια της τη μητέρα στις ΗΠΑ, βρέθηκε ασφαλής μετά την προβολή της υπόθεσής της σε σειρά του Netflix.

Συγκεκριμένα, η Kayla Unbehaun ήταν εννέα ετών όταν εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη, ενώ βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της, Heather Unbehaun. Στις 4 Ιουλίου 2017, η μικρή είχε πάει βόλτα με τη μητέρα της, η οποία είχε δικαιώματα επίσκεψης αλλά όχι την πλήρη επιμέλεια της κόρης της. Την επόμενη μέρα, ο πατέρας της Kayla -ο οποίος είχε την πλήρη επιμέλεια- πήγε να την πάρει από το σπίτι της μητέρας της στο Wheaton του Illinois, για να ανακαλύψει ότι η κόρη του και η μητέρα της απουσίαζαν. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του απαχθέντος παιδιού, αλλά για σειρά ετών δεν υπήρχαν ίχνη.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Unsolved Mysteries» του Netflix αφιέρωσε ένα επεισόδιο στην υπόθεση, με τίτλο «Abducted by a Parent».

Παράλληλα, το Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά (NCMEC), δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικόνιζε το πώς θα μπορούσε να μοιάζει σήμερα η Kayla, σε ηλικία 15 ετών.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στο Asheville αναγνώρισε την 15χρονη Kayla σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο, καθώς τη θυμήθηκε από την εκπομπή του Netflix. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία πήρε το νεαρό κορίτσι υπό την προστασία της. Η 40χρονη μητέρα συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου, ενώ κρατείται με εγγύηση που φτάνει στο ύψος των 250.000 δολαρίων.

«Είμαι πανευτυχής που η Kayla είναι στο σπίτι της ασφαλής. Θέλω να ευχαριστήσω (το Αστυνομικό Τμήμα του Έλγιν), το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά και όλες τις υπηρεσίες που βοήθησαν στην υπόθεση της κόρης μου. Ζητάμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς θα γνωριστούμε ξανά μεταξύ μας και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας από εκεί που είχε σταματήσει», είπε o πατέρας της Kayla σύμφωνα με το NCMEC.

Διαβάστε επίσης:

Κοπάδι φαλαινών επιτέθηκε σε… ιστιοπλοϊκό ανοιχτά του Μαρόκου (Video)

Κλιματική αλλαγή: Η νότια Ευρώπη προετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι έντονης ξηρασίας

Madonna: Στο «σφυρί» 40 γυμνές φωτογραφίες της από το βιβλίο «Sex» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:10