search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:12
MENU CLOSE

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο (Video)

17.05.2023 10:59
ntemis-nikolaidis-new

Το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος έπειτα από τον χωρισμό του με τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας 39χρονης.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου η οποία ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και την οποία γνώρισε στα τέλη του 2022 μέσω κοινής παρέας.

Την είδηση φέρνει στο φως το περιοδικό ΟΚ!, δημοσειεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία τους από κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» γράφει στο περιοδικό, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι συγκατοικεί.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 με τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας. 

Ωστόσο, στη συνέχεια αποσύρθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιλέγοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Αθερίδου: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της στο μαιευτήριο (Photos)

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις Κάννες (photos)

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ρόλο… μπαργούμαν! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:12