search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Παραλίγο τροχαίο για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μετά από καταδίωξη παπαράτσι

17.05.2023 17:59
harry-meghan-1-new

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη με το αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλά περιστατικά που έθεσαν σε κίνδυνο το ζευγάρι σε παραλίγο συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς της NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης)», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η καταδίωξη έγινε αφότου η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παρευρεθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων στο Ziegfeld Ballroom στη Νέα Υόρκη την Τρίτη – η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του βασιλιά.

Ο πρίγκιπας έχει μιλήσει πολλές φορές για τον θυμό που του προκαλεί η αδιάκριτη εισβολή του Τύπου στην προσωπική ζωή του και κατηγορεί τα ΜΜΕ για τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, αφού η λιμουζίνα της καταδιώχθηκε από παπαράτσι, το 1997.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι η καταδίωξη αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραία επειδή οι παπαράτσι κινούνταν στο πεζοδρόμιο, περνούσαν με κόκκινο και τραβούσαν φωτογραφίες ενώ οδηγούσαν.

Οι φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Χάρι, τη Μέγκαν και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, σε ένα ταξί.

Η Δούκισσα του Sussex έλαβε το βραβείο Woman of Vision στην τελετή στη Νέα Υόρκη και ενθάρρυνε τις γυναίκες να αγωνιστούν για την ισότητα καθώς δέχθηκε το βραβείο στο ετήσιο γκαλά του Ms Foundation for Women.

«Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις», είπε στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. «Μπορείς να είσαι ο οραματιστής της ίδιας σου της ζωής… Υπάρχει ακόμα τόση δουλειά να γίνει».

Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τους ρόλους το 2020 και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες εν μέρει εξαιτίας αυτού που περιέγραψαν ως έντονη παρενόχληση από τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τιτανικός όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί – Η 3D απεικόνιση, περισσότερο από έναν αιώνα μετά

ΗΠΑ: Βρέθηκε κορίτσι που είχε απαχθεί από τη μητέρα του, χάρη σε σειρά του Netflix (photos/videos)

Κοπάδι φαλαινών επιτέθηκε σε… ιστιοπλοϊκό ανοιχτά του Μαρόκου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40