search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:27
MENU CLOSE

Αγγελική Ηλιάδη για κρίσεις πανικού: «Προσπαθούσαν να με συνεφέρουν – Πήγα σε ψυχίατρο» (Video)

19.05.2023 12:08
aggeliki-iliadi-new (2)

Στη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της αναφέρθηκε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο που έχει επιλέξει να κρατήσει αυτό το τραγικό γεγονός στο πίσω μέρος του μυαλού της, επισημαίνοντας ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τον γιο της, Μπάμπη.

«Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το τοποθετήσω σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να το κατανοήσεις.

Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό είναι και το παιδί μου, ο Μπάμπης μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18. Έχουμε κάνει πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της κατά την περίοδο που πάθαινε κρίσεις πανικού.

«Έχω περάσει κρίση πανικού και μου ήταν αδύνατο να πάω στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Πήγα σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Πήρα χάπια, φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω αυτό άμεσα. Με έπιασε κρίση και προσπαθούσε η γυναίκα του Αντύπα να με συνεφέρει.

Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς να πάρω φάρμακα για έξι μήνες, όπως είπε ο γιατρός. Τα έκοψα σε τρεις μήνες και δόξα τω Θεώ, από τότε δεν με έχει πιάσει ξανά. Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο» τόνισε.

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για τα δυο γεγονότα που έχουν σημαδέψει τη ζωή της που δεν είναι άλλα από τις απώλειες που έζησε και τη γέννηση των παιδιών της.

«Τη ζωή μου τη σημάδεψαν δύο πράγματα, θετικά ο ερχομός των παιδιών μου κι αρνητικά, οι δύο απώλειες, με την πιο πρόσφατη αυτή του μπαμπά μου», εξηγεί.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς: «Γελοίο να γιορτάζουν γενέθλια άνδρες μετά τα 60 και γυναίκες μετά τα 55» (Videos)

Κατερίνα Διδασκάλου: To «Μαύρο Ρόδο» δεν θα συνεχιστεί (Video)

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Τέλος η δικαστική διαμάχη με την εγγονή της – Τα κέρδη και οι απώλειες (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:23