search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:17
MENU CLOSE

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ παντρεύονται κρυφά

20.05.2023 11:31
sasmosnew

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Η αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς, που πέρασε από σαράντα κύματα, φαίνεται πως θα έχει …αίσιο τέλος. Μετά τα υπονοούμενα του Βαγγέλη, η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο ο μικρός να είναι εγγονός της και αποφασίζει να ρωτήσει ευθέως τον Αστέρη.

Ο Αστέρης αιφνιδιάζεται, αλλά αποφασίζει πως πρέπει να της πει την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν, παραδέχεται ότι ο Πετρής είναι παιδί του, σύμφωνα με το περιοδικό «MYTV». Στο άκουσμα της είδησης, η Καλλιόπη εξαγριώνεται και ζητά από τον γιο της να φύγει από το σπίτι, λέγοντάς του πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Εκείνος προσπαθεί μάταια να της εξηγήσει τι έχει συμβεί, αλλά η Καλλιόπη αρνείται να τον ακούσει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αστέρης φεύγει φανερά αναστατωμένος, αφού γνωρίζει πως η οργή της μητέρας του μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Πράγματι, η Καλλιόπη είναι πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί και απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γυναίκα ανοίγει πόλεμο µε όλους, ενώ κατηγορεί τη Βασιλική αλλά και τον Παύλο, που της απέκρυψαν τόσο καιρό την αλήθεια.

Λίγο αργότερα, πηγαίνει στη γιαγιά Ειρήνη και την απειλεί πως θα πάρει το παιδί, λέγοντάς της ότι ο Πετράκης είναι ένας Σταµατάκης και θα μεγαλώσει μαζί της! Τα λόγια της πανικοβάλλουν τη γιαγιά, η οποία κυριεύεται από φόβο για όσα θα επακολουθήσουν και ενημερώνει τη Μαρίνα. Τότε η τελευταία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πηγαίνει να συναντήσει την Καλλιόπη θέλοντας να αναμετρηθεί μαζί της.

Από την άλλη, ο παπα-Μιχάλης καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία, καθώς θέλει να τους μιλήσει. Το ζευγάρι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι μουδιασμένο, και προσπαθώντας να βρουν μια λύση, ώστε να αντιμετωπίσουν τον νέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει, ο παπάς τούς προτείνει να παντρευτούν. Η ιδέα του φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους και έτσι, παρότι στην αρχή ξαφνιάζονται, σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν κρυφά απ’ όλους. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θεωρούν πως αν κάνουν αυτό το βήμα και παραμείνουν ενωμένοι θα ξεπεράσουν κάθε σκόπελο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης σκέφτεται συνεχώς τη Στέλλα, καθώς κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της αισθάνεται την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το µόνο που θέλει είναι να την κάνει δική του. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να την κατακτήσει, δεν σταματά να της εκφράζει τον θαυμασμό του, κάνοντάς της ακριβά δώρα, τα οποία όμως φέρνουν τη Στέλλα σε δύσκολη θέση. Ο Τάσος, βλέποντας την κόρη του προβληματισμένη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Παράλληλα, ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις, µη μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό!

Προκειμένου να διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι του λέει, του αναθέτει μια …αποστολή. Tον αναγκάζει να βάψει τα χέρια του µε αίμα, βγάζοντας από τη μέση τον Στέλιο. Εκτελώντας κατά γράµµα τις οδηγίες του Φαρμάκη, ο Βαγγέλης πυροβολεί τον Στέλιο, µε τον Ευθύμη στη συνέχεια να θάβει το πτώμα σε ένα χωράφι. Έπειτα, η Ντίνα ανακαλύπτει τη ματωμένη μπλούζα του Βαγγέλη και συνειδητοποιεί πως ο άντρας κρύβει αρκετά πράγματα, και αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μάνεσης: «Τώρα πια τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο»

Θα γίνει… του exit poll το απόγευμα της Κυριακής

«Ράδιο αρβύλα»: Σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32