search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:07
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Πετρόπουλου στον αέρα (Videos)

21.05.2023 22:47
xatzinikolaou_petropoulos

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ανδρέα Πετρόπουλο.

Ο άνκορμαν του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος της «Αυγής» αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς με τον οικοδεσπότη να διακόπτει τη συζήτηση φανερά εκνευρισμένος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος αποδοκίμασε τη χιουμοριστική παρέμβαση των «Ράδιο Αρβύλα» για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας «Δεν γέλασα καθόλου με όλο αυτό το εναλλακτικό».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπευσε να υπεραμυνθεί της σάτιρας, τονίζοντας πως σκοπός της είναι να ενοχλεί και «όχι να χαϊδεύει αυτιά».

«Θα λογοκρίνουμε και τη σάτιρα; Επίσης λάβετε υπόψιν σας ότι απόψε δεν είστε σε διάθεση για γέλιο. Δεν στενοχωρηθήκατε;», διερωτήθηκε σε άλλο σημείο.

«Μπαίνοντας μέσα είμαι δημοσιογράφος, όπως είστε εσείς είμαι και εγώ. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;», τον ρώτησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Εγώ δεν πανηγυρίζω για τη νίκη κανενός ποτέ. Δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο. Η Αυγή έδωσε αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Α.Π.: Και ο ΑΝΤ1 ήταν φιλικά διακείμμενος προς τη ΝΔ.

Ν.Χ: Κατά τη γνώμη μου όχι τήρησε απόλυτα τις ισορροπίες. Αλλά άλλωστε έχετε συνηθίσει να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως βλέπω ότι κάνετε και στους σατιρικούς καλλιτέχνες. Έχετε δυσανεξία στην κριτική.

Α.Π.: Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κα Σκορδά επισκίασε τη δική σας.
Ν.Χ.: Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κος Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κα Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…
Α.Π.: Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate.
Ν.Χ.: Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας.

Ο καβγάς συνεχίστηκε…

Ν.Χ.: Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε για χάρη του ΣΥΡΙΖΑ. Χρεώνεστε και για λόγους που έχει να κάνει με την κομματική σας ένταξη.

Α.Π.: Δεν θέλω να περάσω ένα όριο, θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα. Εγώ δεν τον ρώτησα ποτέ τον Τσίπρα ποιο είναι το καλύτερό του φαγητό.

Ν.Χ.: Εγώ τον ρώτησα τον Τσίπρα, διότι η εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών.  Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός. Τον ρώτησα και για τη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Το «καρφί» του Κούγια, όταν ο Χατζηνικολάου προανήγγειλε τον Λαζόπουλο

Όλγα Τρέμη – Έλλη Στάη: Τα κανάλια που επέλεξαν οι «σιδηρές κυρίες» της δημοσιογραφίας για να σχολιάσουν τις εκλογές

Χατζηνικολάου: «Θέλω να καταγγείλω την αντισυναδελφική του συμπεριφορά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:59