search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Απρόοπτα σε Ηράκλειο & Μαρούσι: Λιποθύμησαν δικαστικοί αντιπρόσωποι

21.05.2023 16:50
EKLOGES

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου σε διάφορα εκλογικά κέντρα της χώρας.

Ειδικότερα, σε εκλογικό κέντρο στο Μαρούσι, δικαστικός αντιπρόσωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και το τμήμα να κλείσει προσωρινά.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αφού αντικαταστάθηκε και η εκλογική διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Κι άλλη λιποθυμία στο Ηράκλειο

Νωρίτερα, πριν την εκκίνηση της εκλογικής διαδικασίας, στο χωριό Αστρίτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο Κρήτης, η δικαστική αντιπρόσωπος που είχε οριστεί δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Όπως μεταδίδει το cretalive, άμεσα επιλήφθηκε η έφορος των εκλογών και αντικαταστάθηκε από τη λίστα αναπληρωτών δικαστικών αντιπροσώπων που υπάρχει στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και η ψηφοφορία άρχισε με μια μικρή καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Πήγε στην κάλπη στα 98 του – «Μπορεί να ψηφίσω άλλη μια φορά» (photo/Video)

Έκλογες 2023: Πέταξαν…φυτοφάρμακα σε εκλογικό κέντρο στο Μεσολλόγι

Ιεράπετρα: I.X. παρέσυρε τρεις ανθρώπους – Στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20