search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – Σταμάτης Μαλέλης: «Ελπίζω σε μεγάλη συμμετοχή, να μην είναι μόνο 56%» (video)

21.05.2023 17:19
malelis_2105_1200-700_new

Σε μεγάλη συμμετοχή στις σημερινές εκλογές ελπίζει ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού για τις εκλογές, είπε πως «υπάρχει λιγότερο πάθος. Κάποτε ξεκινούσαμε να πάμε στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσουμε και βλέπαμε αυτοκίνητα με σημαίες και κορνάρανε. Πηγαίναμε στα εκλογικά τμήματα και βλέπαμε ανθρώπους με κονκάρδες. Έχει πάει στα σόσιαλ η αντιπαράθεση ή έχει “πέσει” και λίγο.

Ελπίζω να είναι η συμμετοχή μεγάλη, να μην είναι μόνο 56%, να μην μας δίνει μαθήματα δημοκρατίας η Τουρκία που φτάνει 90% η συμμετοχή, να μπορέσουμε κι εμείς να πάμε σε ένα αξιοπρεπές νούμερο».

Για το πώς θα χαρακτήριζε την προεκλογική περίοδο, τόνισε: «Μπορεί να ενοχλήσω και κάποιους αλλά θα την πω “απολιτίκ”. Δεν υπήρξε κάποιος να καταθέσει μία πρόταση για το αύριο και πώς φαντάζεται την χώρα αύριο. Είδα μία τακτική αντιπαράθεση, είδα μία αντιπαράθεση λέξεων, προθέσεων πολλές φορές όχι πολύ καθαρών και τίμιων. Θεωρώ ότι δεν ήταν σοβαρή αυτή η πολιτική αντιπαράθεση, ήταν πιο πολύ τακτική και προσωπική παρά πολιτική».

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού: «Το Καλύτερα Δε Γίνεται είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!» (Video)

Νίκη Λυμπεράκη: Στις κάλπες με τον γιο της (Photo)

Δημοσιογράφος επέπληξε on air τον Τσελίκα: «Μπορείτε να κάνετε πιο σιγά; Δουλεύουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:37