search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Ντρισμπιώτη: Πρωταθλήτρια και στο Ευρωπαϊκό ομάδων βάδην

21.05.2023 16:23
antigoni-ntrisbioti

Άλλη μία διάκριση πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό της η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας και κατάφερε να κερδίσει και αυτόν τον τίτλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετικό αγώνα, βγήκε μπροστά από περίπου τα μισά της διαδρομής και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση τα τελευταία, καθοριστικά χιλιόμετρα. Έτσι, με επίδοση 1:29.17 τερμάτισε πρώτη στο νήμα και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πρωτάθλημα ομάδων βάδην.

Την Ντρισμπιώτη ακολούθησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, και μεγάλη αντίπαλός της από την Ιταλία, Αντονέλλα Παλμιζάνο, η οποία τερμάτισε σε 1:29.19. Την πρώτη τριάδα έκλεισε η Ποτρογαλίδα Άνα Καμπετσίνα με 1:29.35.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στη 17η θέση με 1:34.30 και φετινό ρεκόρ ενώ η Όλγα Φιάσκα τερμάτισε στην 28η θέση με 1:38.55.

«Στην τελευταία αντεπίθεση που έκανα ήμουν ξεκούραστη»

«Ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος αγώνας. Όλες οι σπουδαίες αθλήτριες που θα αγωνιστούν και στο Παγκόσμιο, ήταν εκεί να διεκδικήσουν τα μετάλλια. Κατάφερα να φτάσω στη νίκη και το πέτυχα γιατί ακολούθησα το πλάνο που είχαμε φτιάξει με τον προπονητή μου και διαχειρίστηκα σωστά την κούρσα. Είχα τον έλεγχο, έκανα τις επιθέσεις για να δω την κατάσταση στην οποία είναι οι υπόλοιπες αθλήτριες, έμεινα πίσω όταν έπρεπε για να ξεκουραστώ και τελικά με μια επίθεση μετά το 16ο χιλιόμετρο έφτασα στη νίκη», είπε η Ντρισμπιώτη.

«Στην τελευταία αντεπίθεση που έκανα ήμουν ξεκούραστη. Μέχρι το 16ο χιλιόμετρο δοκίμαζα και τις άλλες αθλήτριες για να δω αν έχουν δυνάμεις. Η Ιταλίδα ακολουθούσε πολύ κοντά μου στα τελευταία μέτρα, όμως πανηγύρισα στα τελευταία μέτρα καθώς ήξερα πως είναι κουρασμένη και δεν είχε δυνάμεις να με περάσει», πρόσθεσε.

Με πληροροφίες από gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Χαμός στο Κάουνας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (Video)

Τσιτσιπάς: Του τα «χώνει» το Twitter για τον τσακωμό με τη μητέρα του

Euroleague: Ώρα… στέψης για τον Ολυμπιακό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:15