search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:27
MENU CLOSE

«Σπίτι με το MEGA»: Σάρωσε στην τηλεθέαση το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

21.05.2023 11:05
theodorakis-afieroma-new

Μια συγκινητική βραδιά γεμάτη από τη μουσική του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό στο «Σπίτι με το MEGA».

Το μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη με τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» κατάφερε, μάλιστα, να σημειώσει πρωτιά, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 14,5% στο σύνολο του κοινού, προπορευόμενο του ανταγωνισμού. Σε τέταρτο, μάλιστα, το «Σπίτι με το MEGA» κατέγραψε το υψηλό ποσοστό 18,7%.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το MEGA» σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών που μίλησαν για το ανεξίτηλο σημάδι που άφησε με τη ζωή και το έργο του ο Μίκης Θεοδωράκης στον ελληνικό πολιτισμό και στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι: Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Άγγελος Θεοδωράκης, Αργυρώ Καπαρού, Βασίλης Λέκκας, Σαββέρια Μαργιολά, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Σιδηράς, Μπάμπης Στόκας, Θάνος Τζάνης, Αλέξανδρος Τσιωνάς.

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού ανέδειξε με μαεστρία τις συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ special guest ήταν η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου σε μία συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Ζωντανές μεταδόσεις και δεκάδες καλεσμένοι στα πλατό – Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών

Google: Αφιερωμένο στις εθνικές βουλευτικές εκλογές το doodle της Google

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:24