search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: «Απόψε η Ερντογανοποίηση και ο Ορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε»

21.05.2023 23:04
varoufakis-new

Έξω από την επόμενη Βουλή έμεινε το ΜέΡΑ25, καθώς τα αποτελέσμα των εκλογών δείχνουν ότι το κόμμα συγκεντρώνει το 2,55% των ψήφων.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταγράφει «ήττα», καθώς τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη του ΜέΡΑ25 έμοιαζαν βέβαια ότι θα ξεπεράσουν το όριο του 3%.

Στις δηλώσεις του ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε ότι «η Ερντογανοποίηση και ο Ορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Απόψε η Ερντογανοποίηση και ο Ορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε. Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ΣΥΡΙΖΑ που ενταφίασε την απλή αναλογική μη αποδεχόμενος την πρότασή μας εδώ και δύο χρόνια για μία προεκλογική σύμπραξη σε ένα κοινό μέτωπο ρήξης, με αποτέλεσμα να αναδυθεί αυτό το απίστευτο τσουνάμι της συντήρησης», ανέφερε αρχικά ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε:

«Ένας ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υποσχόταν στον κόσμο πράγματα που έπρεπε να γίνουν αλλά για να γίνουν χρειαζόταν η ρήξη την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε».

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Τζήμερος: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά»

Κωνσταντοπούλου για Exit Poll: Είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα

Εκλογές 2023 – Αποτελέσματα: Πόσες έδρες συγκεντρώνουν τα κόμματα με βάση το exit poll

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19