search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:27
MENU CLOSE

Μπιμπίλας σε Λυμπεράκη: «Μόνο ως ύβρις ακούγεται αυτό»

22.05.2023 00:45
bibilas-new

Στη μαραθώνια εκλογική βραδιά του MEGA βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Συνομιλώντας με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Ράνια Τζίμα και την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στην πιθανότητα να οφείλεται η άνοδος των ποσοστών της Πλεύσης Ελευθερίας στους «ορφανούς» ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη.

«Έχετε καταλάβει κ. Μπιμπίλα γιατί αυξήθηκαν τα ποσοστά σας τις τελευταίες μέρες; Γιατί κάποιοι το συνδέουν χρονικά με τις εξελίξεις στον Άρειο Πάγο και μετά. Και θα ήθελα να ακούσω τη δική σας γνώμη για αυτό», ανέφερε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Πιστεύω ότι και αυτό έχει παίξει ρόλο αλλά και το γεγονός ότι μόνο τις τελευταίες μέρες μας έδωσαν βήμα να βγαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταρχάς και πολύ λιγότερο εγώ που με κυνηγούσαν όλα τα κανάλια όλη την προηγούμενη περίοδο αλλά καθόλου αυτήν», απάντησε ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν είναι πολύ βοηθητική αυτή η παραδοχή για εσάς γιατί αυτό που στην πραγματικότητα λέμε είναι μήπως βρήκε διέξοδο μια αντισυστημική ψήφος χωρίς αυτή να έχει πραγματικά ιδεολογικά, πολιτικά χαρακτηριστικά» υπογράμμισε από την πλευρά η Ράνια Τζίμα, με τη Νίκυ Λυμπεράκη να προσθέτει: «κ. Μπιμπίλα, γιατί είναι και μεγάλο το πλατό μας και είναι λεπτό το ζήτημα, κάποιοι λένε ότι έκανε ράλι η Πλεύση Ελευθερίας που συνέπεσε όμως χρονικά με τον αποκλεισμό Κασιδιάρη. Και κάποιοι λένε ότι μπορεί ψήφοι που θα πήγαιναν στο μόρφωμα του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη, που είναι στη φυλακή, να ήρθαν σε εσάς».

«Μου λέτε για ποιο λόγο θα το έκαναν αυτό; Οι δεξιότατοι φασίστες θα ψήφιζαν ένα αριστερότατο κόμμα; Δεν μπορώ να δεχθώ αυτή τη σύμπτωση γιατί μόνο ως ύβρις ακούγεται αυτό! Φασίστες άνθρωποι να προσπαθούν να ψηφίσουν ένα δηλωμένο αριστερό κόμμα», αποκρίθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τα «έκτακτα δελτία ειδήσεων» στον Αντ1

Ράνια Τζίμα: Οι ευχές στην κόρη της από τον αέρα του Mega (Video)

ΑΝΤ1: Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Πετρόπουλου στον αέρα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20