search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Μαύρος – MRB: «Βλέπαμε» διαφορά 23 μονάδων, αλλά θα μας έλεγαν ότι τα δείγματα είναι για πέταμα (video)

22.05.2023 13:56
mavrosmrb

Τα αποτελέσματα των εκλογών σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, αναφέροντας ότι η τελευταία μέτρηση «έδειχνε» διαφορά 23 μονάδων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

«Οι απλές σταθμίσεις των στοιχείων έδιναν το αποτέλεσμα» σημείωσε ο Δημήτρης Μαύρος, εξηγώντας ότι τα στοιχεία που έρχονταν από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, «με μια απλή στάθμιση σε φύλο, ηλικία, περιοχές και προηγούμενη ψήφο έδινε στην τελευταία δημοσκόπηση στη Νέα Δημοκρατία κεντρική τιμή 42% και στον ΣΥΡΙΖΑ 19%».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν υφίστασαι μία πίεση από το 2015 μέχρι σήμερα σε ηθικό, μεθοδολογικό, επιστημονικό, επικοινωνιακό επίπεδο από συγκεκριμένο χώρο και έχεις κάποιες ενδείξεις ότι υποεκτιμάς ένα κόμμα, όταν πάρεις τελικά αυτά τα στοιχεία λες μήπως είναι υπερβολή, μήπως έχω πάλι υποεκτίμηση;» πρόσθεσε.

«Είχαμε την τάση (σ.σ. οι δημοσκόποι) να απομακρυνόμαστε από τα στοιχεία γιατί είχαμε υποστεί μετατραυματικό σοκ».

«Τα αστάθμιστα θα έβγαζαν όσες μονάδες διαφορές βγήκαν», αλλά όπως πρόσθεσε «αν βγαίναμε έτσι, θα μας έλεγαν “αυτά τα δείγματα είναι για πέταμα, πετάξτε τα”», είπε.

Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Παραδίδω το απόγευμα τη διερευνητική εντολή» (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα – Επί τάπητος το εκλογικό αποτέλεσμα

Ακρίτα: Ο Τσίπρας θα ξαναφέρει την Αριστερά στην εξουσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:48