search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:27
MENU CLOSE

Τζακ Νικολσον: Αξύριστος κι αχτένιστος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση (photos)

22.05.2023 09:37
AP23097740351953

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς και η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική.

Ο Τζακ Νίκολσον που παρακολουθεί κατά καιρούς την αγαπημένη του ομάδα, πήρε τη θέση του στους VIP, συνοδευόμενος από τον γιο του Ρέι Νίκολσον. Είναι η δεύτερη εμφάνισή του μέσα στον Μάιο, ξανά σε αγώνα των Λέικερς, μετά από 18 μήνες απουσίας από το προσκήνιο.

Ο ηθοποιός λέγεται ότι παλεύει με την άνοια – φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ – και για αυτό έχει αποσυρθεί από την υποκριτική. Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2010 με την ταινία «Ποιον από τους δύο» με πρωταγωνιστές τους Όουεν Γουίλσον και Ρις Γουίδερσπουν. Και σύμφωνα με την Daily Mail, οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχει κλειστεί στο σπίτι του, ζει σαν ερημίτης και αποφεύγει να βλέπει κόσμο.

Ατημέλητος και αξύριστος εμφανίστηκε στον αγώνα με τον 31χρονο γιο του για να παρακολουθήσουν μαζί την αγαπημένη τους ομάδα. Ωστόσο, όπως μπορεί να δει κανείς, η φυσική κατάσταση του Τζακ Νίκολσον δεν είναι και η καλύτερη. Μοιάζει σαν μόλις να σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Φραγκολιάς: «Πήγα να ψηφίσω και το όνομά μου δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους» (Video)

Τζένιφερ Λόρενς: Αφήνει τα τακούνια στο σπίτι κι εμφανίζεται με σαγιονάρες στις Κάννες

Η χειρονομία Λαζόπουλου για Κατρούγκαλο – «Πήρε κι ένα 20άρι τώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:27