search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:58
MENU CLOSE

Κώστας Μαρτάκης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Σάκη Ρουβά (Video)

23.05.2023 10:47
kostas-martakis-new (2)

Για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης, αναφερόμενος στον Σάκη Ρουβά αλλά και τους λόγους που οι δυο τους δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ σε πίστα ούτε όμως και σε κάποια δισκογραφική δουλειά.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άριστες και ότι οι διάφορες φήμες για το αντίθετο που υπήρχαν κατά καιρούς θεωρεί ότι είχαν να κάνουν με τη συνεργασία και των δυο με τον Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν, ενώ δεν απέκλεισε κάποια συνεργασία μαζί του στο μέλλον.

«Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη στο Μπουμ. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά. Τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους.

Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά. Έχουμε γνωριστεί κι είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ιρίνα Σάικ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες με Gucci εσώρουχα (photos)

Κλέλια Ρένεση για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Μάθαμε ποιοι είμαστε»

Μπιμπίλας για εκλογές: «Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα – Αλλιώς οραματιζόμουν το μέλλον της Ελλάδας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:58