search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:06
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Tο «ευχαριστώ» και η υπόσχεση που έδωσε μέσα από το Tik Tok

23.05.2023 23:10
metsotakes_tiktok
Screenshot Tik Tok

Βίντεο με backstage πλάνα από το βράδυ των εκλογών ανέβασε στο TikTok o Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι πήγαν και ψήφισαν τον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία, όπως δήλωσε.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» λέει αρχικά ο πρωθυπουργός. Στην συνέχεια υπάρχουν πλάνα μέσα από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο και την οικογένειά του ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των εκλογών. Στην αρχή υπάρχει αγωνία ένταση, όμως με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων έρχεται η χαρά, η ανακούφιση και τα…πανηγύρια.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» καταλήγει ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε επίσης:

Βελόπουλος: Η «Νίκη» στήθηκε από τη ΝΔ εναντίον της Ελληνικής Λύσης

Κούλογλου: Τις εκλογές δεν τις κέρδισε η ΝΔ, τις έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι ευθύνες του Τσίπρα (Video)

Αλέξης Γεωργούλης: Συζητήθηκε η άρση ασυλίας του για πρώτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:03