search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Ρωσία: Ανήλικοι κλείδωσαν σε καλύβα και έκαψαν ζωντανό έναν 11χρονο επειδή τον ζήλευαν (photos/video)

23.05.2023 11:03
rosia_11xronos_2305_new
credit: epp.genproc.gov.ru

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Μόσχα της Ρωσίας, όταν ανήλικοι έκλεισαν μέσα σε καλύβα και έκαψαν ζωντανό έναν 11χρονο αθλητή του τζούντο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο λόγος που οι δράστες δολοφόνησαν τον 11χρονο ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο.

credit: social media/EAST2WEST NEWS

Την Παρασκευή, ο Albert Umbetyarov παγιδεύτηκε σε μια καλύβα στο δάσος στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές ανακριτικές αρχές.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «χρησιμοποίησαν ρόπαλα και τον χτύπησαν μέχρι αναισθησίας πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλείδωσαν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά». Οι δράστες, που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών, κάρφωσαν την πόρτα για να μη διαφύγει ο 11χρονος.

Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε στην πράξη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο άτυχος 11χρονος δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Στις 19 Μαΐου 2023 παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, [η φωτιά ξεκίνησε] μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Διαβάστε επίσης:

Βοηθούσε παπάκια να περάσουν τον δρόμο και τον σκότωσε αυτοκίνητο (video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Παντοδύναμος παραμένει ο Πούτιν σύμφωνα με το Βερολίνο

Γουιάνα: 19 νεκροί από εμπρησμό σε σχολείο θηλέων – Σοκαριστικές εικόνες (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:00