search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Ο Χοακίν Φίνιξ θα ενσαρκώσει τον πρώτο του γκέι ρόλο σε ερωτικό δράμα

24.05.2023 08:44
JOAQUIN PHOENIX

Μετά την επιτυχημένη ταινία Carol με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ, ο σκηνοθέτης Τοντ Χέινς, ετοιμάζει ένα ερωτικό δράμα μεταξύ δυο αντρών τη δεκαετία του 30 με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Χοακίν Φίνιξ.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό «Les Inrockuptibles» αποκάλυψε τον ενθουσιασμό του για το πρότζεκτ αλλά και ότι ο Χοακίν Φίνιξ θα ενσαρκώσει για πρώτη φορά γκέι ρόλο.

«Υπάρχει μια άλλη ταινία που θέλω να κάνω στις αρχές του 2024. Είναι ένα έργο που μου έφερε ο Χοακίν Φίνιξ, και διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930. Μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών, βασισμένη σε ένα πρωτότυπο, πολύ τολμηρό σενάριο. Αυτός είναι, πιστεύω, ο πρώτος του γκέι ρόλος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το έργο!».

Τον Φίνιξ θα τον δούμε να συμμετέχει και σε άλλα δυο πρότζεκτ καθώς θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα στο βιογραφικό δράμα «Napoleon» Επίσης, επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Άρθουρ Φλεκ στη συνέχεια του «Joker» με συμπρωταγωνίστρια της Lady Gaga, ενώ ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Παλαντζίδης: Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος (Video)

Μπρους Γουίλις: Η τρυφερή προσπάθεια που έκανε η 9χρονη κόρη του για να τον βοηθήσει (Video)

Πρίγκιπας Χάρι: Βρετανικό «stop» στο αίτημά του να πληρώνει για να έχει αστυνομική προστασία στη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:11