Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγωδία στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/5) καθώς ένας άνδρας, περίπου 70 ετών, έπεσε από τον 4ο όροφο και έχασε τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος «βούτηξε» στο κενό από την γαστρεντερολογική κλινική του κτιρίου 2 του νοσοκομείου και προσγειώθηκε στην ταράτσα του 1ου ορόφου.
Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ανέσυραν την σορό του άτυχου άνδρα από το υπόστεγο του 1ου ορόφου του κτιρίου.
Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε από χώρο κτηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 23, 2023
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια και οι συνθήκες της «βουτιάς θανάτου» του 70χρονου άνδρα.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά σε φορτηγό στη Λεωφόρο Κύμης – Καταστράφηκε ολοσχερώς
Κόρινθος: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι 1,5 έτους που έπεσε από μπαλκόνι
Θρίλερ στη Ρόδο: Άφαντοι οι γονείς 7χρονου αγοριού – Τον εγκατέλειψαν σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.