search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:54
MENU CLOSE

Πρετεντέρης σε Τζίμα: Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας

24.05.2023 00:39
diafwnia
Screenshot Mega

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα συζητήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε την διαφωνία του για όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο στον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα, η οποία θέλησε να διευκρινίσει: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…»

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο δημοσιογράφος με την Ράνια Τζίμα να συμπληρώνει: «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ»

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης. Η συζήτηση έκλεισε με την Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό για όσα άκουγε κουνώντας το κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Πέθανε ο Ρολφ Χάρις – Πρώην παρουσιαστής του BBC που είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση

Λιάγκας: «Θλίβομαι με το πόση αντιδημοκρατικότητα κρύβεται στην Αριστερά»

Μερίδιο τηλεθέασης από τα…παλιά για το Mega – Άφησε πίσω τον ανταγωνισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48