search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Καβάλα: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με μπουνιές και κλωτσιές (Video)

25.05.2023 10:20
symploki new

Ορισμένοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ένας τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου είναι χαρά. Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα στην Καβάλα οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο.

Σύμφωνα με τo proininews.gr οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της ΑΕΚ που βρίσκονταν σε αθλητικό στέκι και πανηγύριζαν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ έφυγαν και καρέκλες. Τα πράγματα ηρέμησαν όταν εμφανίστηκαν αστυνομικοί.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το επεισόδιο ήταν περιορισμένο και πως είχε λάβει προληπτικά μέτρα προκειμένου να το αποτρέψει.

Μέσα σε όλα αυτά άνδρας που ήταν στην ίδια περιοχή έπαθε επιληπτική κρίση. Κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Συνήλθε μετά από λίγο, έχει τις αισθήσεις του και δεν δέχονταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Ζάκυνθος: «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας» – Τι είπαν οι Δανοί τουρίστες που άφησαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο (Video)

Ηράκλειο: 79χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 86χρονης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32