search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:24
MENU CLOSE

«Σασμός»: «Έκλεψε» την τηλεθέαση στις λεπτομέρειες από τη «Γη της Ελιάς»

25.05.2023 19:44
sasmos-gitiselias-new

«Φωτιά» μοιάζει να έχει πάρει η ζώνη υψηλής τηλεθέασης με τις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» να «κονταροχτυπιούνται» και τον δείκτη τηλεθέασης της Nielsen να καταγράφει την κορυφαία  μονομαχία της σεζόν.

Την Τετάρτη έγινε η ανατροπή, αν και διαφαινόταν από την προηγούμενη ημέρα.  «Σασμός» και «Η γη της ελιάς»  για μια ακόμα φορά συγκέντρωσαν τους μισούς από τους τηλεθεατές οι οποίοι στο διάστημα 21.00- 2240 είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Δόθηκε «μάχη» τηλεθέασης, στήθος με στήθος και παρότι από τη δυναμομέτρησης της Nielsen εμφανίζονται οι δύο σειρές ισοδύναμες, εν τέλει  η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες (πχ τηλεθέαση- χρονική διάρκεια) και ο «Σασμός» σαν να έκλεψε την πρωτιά από τη «Γη της ελιάς».

Το επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» τερμάτισε τρίτο στις τηλεπροτιμήσεις, αν και είχε ίδια τηλεθέαση με εκείνο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», με την κατάταξη και εδώ να κρίνεται στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία.

Στην πεντάδα το «Survivor all star» με οριακή υποχώρηση στην απόδοση του η οποία δεν επηρέασε την κατάταξη του.

Στην έκτη βαθμίδα, αντί του «Έρωτα φυγά», ο οποίος υποχώρησε σε σχέση με την Τρίτη, τρείς θέσεις, διακρίθηκε η κοινωνικοαισθηματική «Αυτή η νύχτα μένει» και πιο κάτω, μια θέση, κατέληξε το Live news».

Τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης» εντός δεκάδας μεν αλλά με χαμηλές αποδόσεις δε.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Δίνει μια πρόγευση για τη νέα ιστορική σειρά μυθοπλασίας «Μάγισσα»

Λαζόπουλος για εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑς έσκασε κάτω σαν το καρπούζι»

Τηλεθέαση με διαφορά ασφαλείας το Mega – Διατηρήθηκε πρώτο και την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:24