search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:57
MENU CLOSE

Βίτσας: «Και ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα» – Η «μπηχτή» στον Παπαδημούλη (video)

25.05.2023 09:45
vitsas_skai

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα συζητηθεί η πρόσφατη οδυνηρή ήττα στις εκλογές, ο Δημήτρης Βίτσας μίλησε στον ΣΚΑΪ για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τα εσωκομματικά «πυρά» που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας σημείωσε ότι «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα».

Παράλληλα υπενθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που έκανε το κόμμα κυβέρνηση, ανεβάζοντας εντυπωσιακά τα ποσοστά του.

«Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ποιος φταίει.

Για τα «φίλια πυρά» και τις δηλώσεις Παπαδημούλη σχολίασε: «Η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο» ενώ πρόσθεσε «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές».

Δείτε το βίντεο μετά το 04.40:

Διαβάστε επίσης:

Eκλογές 2023: Ορκίζεται σήμερα ο Ιωάννης Σαρμάς – Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί

Γιατί ο πρωθυπουργός αρνήθηκε το ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα – Τα υπέρ και τα κατα της  κίνησης αυτής

«Ασπίδα» στον Τσίπρα: Συντροφικά πυρά κατά Παπαδημούλη για τα «νέα πρόσωπα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:57