search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.05.2026 11:26
MENU CLOSE

H Στέλλα Ντζάνη σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

26.05.2023 12:03
photo 1

Η πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού μιλάει για την τελευταία αγωνιστική της Premier League και τη Bundesliga

Ολοκληρώνονται η Premier League και η Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την Στέλλα Ντζάνη.

Η πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού με 21 γκολ, μιλάει για την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία, το όνειρο της πρόκρισης στην Ευρώπη και τους προσωπικούς της στόχους για την τρέχουσα σεζόν.

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού αναλύει τον κυριακάτικο (18:30) αγώνα της Μπρέντφορντ με την πρωταθλήτρια της Premier League Μάντσεστερ Σίτι. Σχολιάζει ακόμα τη μάχη τίτλου στη Γερμανία και τις καθοριστικής σημασίας αναμετρήσεις Ντόρτμουντ-Μάιντζ και Κολωνία-Μπάγερν, που θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 16:30.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.05.2026 11:23