search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:21
MENU CLOSE

«Οι Προδότες»: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας ξεναγεί στην έπαυλη του τηλεπαιχνιδιού στρατηγικής (video)

26.05.2023 15:24
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – (1)

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται κάπου στα περίχωρα της Αττικής και θα φιλοξενήσει το τηλεπαιχνίδι μυστηρίου και τακτικής «Οι Προδότες» του ΑΝΤ1, μας ξεναγεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε το κανάλι.

Με διαρρύθμιση και διακόσμηση που παραπέμπουν σε εσωτερικό μεσαιωνικού κτιρίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε ρόλο παρουσιαστή, δείχνει τους «πρωταγωνιστικούς» χώρους στους οποίους θα πραγματοποιείται η δράση του τηλεπαιχνιδιού: Το «Οπλοστάσιο», όπου βρίσκεται και η Ασπίδα Προστασίας, η αίθουσα του Κονκλαβίου αλλά και η επίσης ατμοσφαιρική, κυκλικού σχήματος, αίθουσα με την Στρογγυλή Τράπεζα στο κέντρο της.

Από την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21.00 αρχίζουν τα επεισόδια του προγράμματος, στο οποίο 22 άγνωστοι μεταξύ τους θα πάρουν μέρος για να κερδίσουν. Ένα παιχνίδι σαν εκείνο της γάτας με το ποντίκι, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα.

«Δολοφονίες» και παιχνίδια κυριαρχίας μεταξύ Πιστών και Προδοτών. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του. Στην πορεία θα φανεί πόσο καλά μπορούν οι παίκτες  να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους. Η πρόκληση για τους Προδότες είναι να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί.

Διαβάστε επίσης:

Action 24: Αρχίζουν τα ταξίδια στην εκπομπή «Εεε ρε κόσμε»

Ιρλανδία: Αθρόες απολύσεις ανακοίνωσε η μητρική του facebook

MasterChef: Ο Πορφύρης έφυγε και το Twitter αποχαιρέτησε το «είδωλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44