search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:03
MENU CLOSE

Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ λέει τώρα η Μιλένα Αποστολάκη

26.05.2023 15:46
milena apostolaki

Σε… διορθωτική δήλωση προχώρησε σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις καθώς σε συνέντευξή της είπε ότι το κόμμα της μπορεί να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, με πρόσωπο κοινής αποδοχής στη θέση του πρωθυπουργού, εφόσον δεν καταφέρει να πιάσει την αυτοδυναμία στις εκλογές του Ιουνίου.

Σε σημερινές δηλώσεις της συντάχθηκε πλήρως με τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, «ακομη κι αν λείπει μια έδρα».

«Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Ήταν απόλυτος ο πρόεδρος χθες στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είναι σαφές ότι ακόμη και αν λείπουν μία ή δύο έδρες το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα στη χώρα. Δεν υπήρξε αντιπολίτευση και εμείς το λέγαμε και ενώ είχαμε μια κυβέρνηση με πολύ σοβαρά προβλήματα. Φιλοδοξούμε να δώσουμε διέξοδο σε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία η οποία δεν έχει πολιτική στέγη. Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να επιστρέψει ως μια αξιόπιστη πλειοψηφική δύναμη που θα δώσει διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ από το 2012 έχει μια μεγάλη εκροή ψηφοφόρων και προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να επαναπατρίσει ψηφοφόρους και όχι μόνο παλαιούς ψηφοφόρους», είπε η κα Αποστολάκη μιλώντας στο Alpha Radio 989.

Υπενθυμίζεται πως στις χθεσινές της δηλώσεις είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί να αποδείξει στον κόσμο πως ό,τι λέει το εννοεί, εάν ο κ. Μητσοτάκης ζητήσει συγκυβέρνηση, τότε το ΠΑΣΟΚ βεβαίως θα δεχτεί αλλά με ένα προγραμματικό πλαίσιο, τρία αδιαπραγμάτευτα και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής».

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Ξυδάκης στην «ομίχλη στο μυαλό» – Σε άλλο… τόνο ο Ζαχαριάδης

Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο και στα καθήκοντά της» (video)

Σαρμάς στο πρώτο Υπουργικό: Πρέπει να είμαστε ουδέτεροι, αμερόληπτοι, αντικειμενικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:00