search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:42
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Σφικτό μοντέλο εκλογικής επικοινωνίας αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο

26.05.2023 23:07
ALEX
Eurokinissi

Αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα βγουν πιο μπροστά στο πλαίσιο της νέας εκλογικής καμπάνιας αλλά και για την επικοινωνιακή στρατηγική έλαβε το Εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής. Τα ονόματα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα αύριο ενώ προς το παρόν η Κουμουνδούρου δίνει στη δημοσιότητα τον τρόπο οργάνωσης του εκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθηθεί ένα πιο σφιχτό μοντέλο επικοινωνίας, με επιλεγμένα στελέχη τα οποία θα εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια, τακτική που ακολουθήθηκε και την περίοδο του δυστυχήματος των Τεμπών. Όλα θα περνούν από έλεγχο με στόχο να αποφευχθούν, οι κάθε λογής «κακοφωνίες», που όπως είπες χθες και ο Αλέξης Τσίπρας στοίχισαν πανάκριβα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, οι αποφάσεις που έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο είναι οι εξής:

-Το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (μαζί με τον Πολιτικό Σχεδιασμό) θα τελεί σε διαρκή συνεδρίαση καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεδιάσκεψη.

-Συγκροτείται, επίσης, οργανωτική Επιτροπή εκλογικού αγώνα που θα βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές οργανώσεις, θα χρεωθούν εκλογικές περιφέρειες με στόχο την επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που έκαναν άλλη επιλογή στις πρόσφατες εκλογές.

-Συγκροτείται, παράλληλα, μια εκλογική επιτροπή που θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Σε αυτή την επικοινωνιακή ομάδα «κρούσης» τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί πως θα μετέχουν είναι μεταξύ άλλων οι: Νικόλας Φαραντούρης, Ευάγγελος Αποστολάκης, Διονύσης Τεμπονέρας, Διάνα Βουτυράκου, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Πόπη Τσαπανίδου.

Πέραν των προσώπων αυτών που θα πλαισιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα, στο επιτελείο του προέδρου ενισχυθεί με επικοινωνιολόγο και δημοσκόπο.

Τέλος, στελέχη ή βουλευτές που δεν ανήκουν στην παραπάνω βασική ομάδα κρούσης θα ζητούν έγκριση από το Γραφείο Τύπου για τις εμφανίσεις τους σε ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Ξανά σε θέσεις «μάχης» τα κόμματα – «Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ, αντεπίθεση από Τσίπρα

Η μάχη της έδρας: «Έφαγε» Δρίτσα ο Τσίπρας, Καστανίδη ο Ανδρουλάκης – Τι επιλέγουν οι άλλοι αρχηγοί

Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές – Νέο υπουργικό συμβούλιο το Σάββατο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:40