search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Χρηστίδου: Ξέσπασε για την «επίθεση» που δέχτηκε ρεπόρτερ στον γάμο του Μουζουράκη

28.05.2023 12:11
xristidou

Εκτός εαυτού βγήκε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, με την «επίθεση» που δέχτηκε ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και Πάλι» από δημοσιογράφους άλλων εκπομπών στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως παρότι είχε πει ότι δε θα στείλουν συνεργείο για να καλύψει το θέμα, τελικά έστειλαν για ένα διαφορετικό όμως θέμα από εκείνο του γάμου.

Όπως είπε το συνεργείο του «Χαμογέλα και Πάλι» πήγε στην Αίγινα για να καλύψει με χιούμορ τον τρόπο που άλλες εκπομπές και άλλοι δημοσιογράφοι περιμένουν εκεί για τον γάμο του ζευγαριού.

«Όλη την εβδομάδα είδαμε σε πάρα πολλές εκπομπές τις αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη. Παίξαμε το θέμα με τις αντιδράσεις με πάρα πολύ χιουμοριστική διάθεση, δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά το θέμα. Είναι μια ευχάριστη στιγμή ενός ανθρώπου που δε θα ήθελε να είμαστε εμείς εκεί. Είπαμε ότι δε θα πάμε με το ζόρι, δε πάμε πουθενά με το ζόρι, θα απέχουμε. Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο, λέει ο Παύλος ότι θα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, πως περιμένουν οι δημοσιογράφοι, τρώνε, δεν τρώνε, αν έχουν αγωνία….», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Βγαίνουμε στον αέρα και λέω ότι αυτό θα ήταν ωραία ιδέα… Τελειώνει αυτό, παίρνει ο Κοκλώνης, λέει τέλεια ιδέα, αφού έχουμε συνεργεία, κάμερες, ξενοδοχεία να πάτε να κάνετε αυτό… Φυσικά με χιουμοριστική διάθεση. Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, βγαίνουν και μια φωτογραφία όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί, και μετά της λένε “συγγνώμη εσύ από που είσαι; Εσείς δεν είπατε ότι δε θα έρθετε;”», συνέχισε.

«Ας λέγατε ότι δεν θέλετε να κάνουμε το θέμα, θα πηγαίναμε στα ουζερί της Αίγινας!»

»Τους εξήγησε ότι δεν θα βγάλουμε ούτε γάμο, ούτε καλεσμένους και ότι πήγαμε για εκείνους. Ξεσπάει λοιπόν μια τρομερή, δε θέλω να πω επίθεση. Δε θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε μεταξύ μας. Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντιδράσανε με αυτό το τρόπο σε ένα μικρό κορίτσι…», πρόσθεσε, καλώντας τη δημοσιογράφο στο πλατό της εκπομπής.

«Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της Κέλλυς… Καταλαβαίνετε πως πήγε αυτό το κορίτσι. Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες… Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα… Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τους εαυτούς μας, ας χαλαρώσουμε λίγο… Παιδιά, μια πλάκα κάναμε… Η πρόθεσή μας ήταν καθαρά χιουμοριστική… Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλλουμε κάποιον», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ήταν για να τιμήσει τους δημοσιογράφους παιδιά, το θέμα το δικό μας», επισήμανε.

«Ας λέγατε ότι δεν θέλετε να κάνουμε το θέμα, θα πηγαίναμε στα ουζερί της Αίγινας!», εξήγησε.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου ήμουν στα πατώματα και το σεβάστηκαν, θα το ανταποδώσω», κατέληξε η παρουσιάστρια, λέγοντας πως άλλοι θα έπαιζαν το θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

ΕΣΗΕΜΘ: Μεθόδευση υποβάθμισης της ΕΡΤ3

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Μη χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:51