search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Δεν υπάρχει καν πρώτος γύρος

28.05.2023 20:55
mitsotakis_vouleftes

Σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ τους βουλευτές του κόμματος που ορκίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά την ορκωμοσία.

Τονίζοντας τη σημασία του να μην υπάρξει χαλάρωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές ότι «ο αγώνας δεν τελείωσε, δεν υπάρχει καν πρώτος γύρος, όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Θέλω να σας ζητήσω τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι και όλες μαζί για να εξασφαλίσουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Συμπλήρωσε δε χαρακτηριστικά ότι «βάλαμε στολή εργασίας γι’ αυτό που έρχεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που πετύχαμε. Ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων αλλά εγώ ήμουν σίγουρος για τη δουλειά που κάναμε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη τους βουλευτές για τον προεκλογικό αγώνα σημειώνοντας ότι «νίκησε η ευπρέπεια και αυτοί που θέλουν την Ελλάδα ενωμένη. «Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε με ποσοστά που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε σε περιοχές που θεωρούνταν “κάστρα” της αντιπολίτευσης. Αυτό μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη για την επόμενη ημερα», είπε.

Τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει «μία και μόνη πρόταση διακυβέρνησης: η αυτοδύναμη ΝΔ. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση. Αντίπαλός μας είναι η χαλάρωση και ο εφησυχασμός. Μας ψήφισαν γιατί πίστευαν ότι έχουμε όραμα δεν μεταμορφώσαμε την Ελλάδα αλλά πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, να αφήσουμε τη σκιαμαχία για την αντιπολίτευση».

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: «Μπαίνοντας στη Βουλή στερούμε βουλευτές από την Μητσοτάκης ΑΕ»

Κουτσούμπας: «Να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στις 25 Ιουνίου»

Oρκίστηκε «η Βουλή της μίας ημέρας» – Τα χαμόγελα και οι selfies

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00