search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:04
MENU CLOSE

Σβίγκου: «Θα διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε»

28.05.2023 21:20
Σβίγκου: Εξωφρενικές οι απαιτήσεις του ΔΝΤ - Media

«Είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, η μεγάλη δύναμη της κυβερνώσας Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Δεν είμαστε ούτε ένα κόμμα διαμαρτυρίας ούτε μια συμπληρωματική δύναμη της Δεξιάς», τόνισε η Ράνια Σβίγκου, σε παρέμβασή της στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του «ΣΚΑΪ» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη. Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε».

Όπως υπογράμμισε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «κατανοεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, ανέλαβε τις ευθύνες του και διορθώνει εν κινήσει αστοχίες που έγιναν την προηγούμενη περίοδο».

Αναφερόμενη σε όσα θα διορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε ότι «ο στόχος μας είναι ν’ αναδείξουμε έναν καθαρό και ενιαίο λόγο και να πείσουμε τους πολίτες και εκείνους που δε μας ψήφισαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ότι είμαστε εκείνη η δύναμη η οποία θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, που θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων», ενώ αναρωτήθηκε «για τη στάση της ΝΔ απέναντι στις συστάσεις της Κομισιόν».

Ως προς την εικόνα του κόμματος, η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «θα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα πρόσωπο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη και μαχητικότητα, για την υπεράσπιση των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, καθώς και την προγραμματική μας πρόταση». Γιατί, όπως υπογράμμισε «δε μπορεί να υπάρχει καμία διαστρέβλωση των προγραμματικών μας θέσεων, όπως έγινε την προηγούμενη περίοδο από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκμεταλλεύθηκε τη μιντιακή της υπεροπλία και τα δικά μας λάθη».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Δεν υπάρχει καν πρώτος γύρος

Βαρουφάκης: «Μπαίνοντας στη Βουλή στερούμε βουλευτές από την Μητσοτάκης ΑΕ»

Κουτσούμπας: «Να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στις 25 Ιουνίου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02