search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:55
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Ο Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ και ας δει τις πελατειακές πολιτικές του»  

29.05.2023 16:55
androulakis politiki symvoulio- new

Υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών αλλά και την… στήριξη του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Νέα Δημοκρατία.  

«Ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς ο Μητσοτάκης»  

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά και τις σημερινές δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ο αρχηγός της ΝΔ «θα πρέπει να αφήσει τους χαρακτηρισμούς». «Πραγματικός φόβος δεν είναι αυτός της ακυβερνησίας αλλά της παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη, που απέδειξε ότι δεν σέβεται τους φόρους του ελληνικού λαού μοιράζοντας δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις με πελατειακό τρόπο την περίοδο της πανδημίας, άφησε στο έλεος το ΕΣΥ και την Παιδεία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανισότητες , ενώ το στεγαστικό του πρόγραμμα ήδη απέτυχε καθώς οι τιμές των ενοικίων συνεχίζουν να καλπάζουν», υπογράμμισε. «Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ γιατί οι πελατειακές πολιτικές επιλογές του για τους λίγους πρόσθεσαν 50 δισεκατομμύρια στο δημόσιο χρέος, καταγράφεται  το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα από το 2010 και τα ελληνικά νοικοκυριά είναι τρίτα από το τέλος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.  

«Να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη»  

Για το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είπε: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες». 

«Η στήριξη Κρανιδιώτη ξεγυμνώνει το τυχοδιωκτισμό του συστήματος Μητσοτάκη» 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε ασχολίαστη και την σημερινή δήλωση υποστήριξης του Φαήλου Κρανιδιώτη προς την Νέα Δημοκρατία. «Η δημόσια δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας  είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετά τις υποκλοπές και τις επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές, αποκαλύπτονται και τα κόμματα-δορυφόροι δείχνοντας σε ποιες επικίνδυνες ατραπούς οδηγείται το πολιτικό μας σύστημα μακριά από την ευρωπαϊκή κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης: 

Εκλογές 2023: Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

ΚΚΕ: O Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες»

Novartis: Απαλλάχθηκαν με βούλευμα Φρουζής, Μανιαδάκης και άλλα τρία στελέχη για δωροδοκία πολιτικών προσώπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:53