search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:48
MENU CLOSE

OSCAR συνεργασίας ANT1 και MEGA για την παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου

29.05.2023 09:52
mega antenna new

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της τηλεόρασης, με εξελίξεις από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, αν δεν εντοπίσει κάποιος εγκαίρως τις τάσεις που πάνε να αναπτυχθούν και δεν διαβάσει σωστά τα μηνύματα ενδεχομένως να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες να παρακολουθεί να τον προσπερνούν οι εξελίξεις, οι ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ενδεχομένως να περιοριστεί η δυναμική του, το αποτύπωμα στην αγορά.

Εκείνος όμως ο οποίος διαθέτει καλούς αισθητήρες, ενεργεί και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις.

Η νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου Oscar Productions με έδρα την Παιανία αποτελεί επιχειρηματική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρόκειται για την εταιρεία παραγωγής συμφερόντων Mega και ANT1. Θα αναλάβει μεγάλο μέρος των ψυχαγωγικών εκπομπών των δύο καναλιών.

Η Oscar είναι «καρπός» της ενοποίησης των εταιρειών παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων ΑΝΤ1 Productions και Red Productions και στελεχώθηκε από ανθρώπους και των δύο εταιρειών και των δύο καναλιών.

Σκοπός της εταιρείας είναι δραστηριότητες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων ,άλλες υπηρεσίες συνοδευτικές της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικού προγράμματος, ενοικίαση και εκμίσθωση άλλων μηχανήματων, ειδών εξοπλισμού και υλικών αγαθών, υπηρεσίες εκτύπωσης υποτίτλων σε ταινίες, υπηρεσίες ενοικίασης ακίνητων, αναφέρει μεταξύ άλλων το καταστατικό της εταιρείας όπως εμφανίζεται στο εμπορικό-βιομηχανικό επιμελητήριο της Αθήνας.

Ιδιοκτήτης της ΙΚΕ εμφανίζεται ο Στέφανος Παπαδόπουλος.

Από το Mega στην Oscar μετακινήθηκε ο Αντώνης Μάτσος, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής Παραγωγής σε εκπομπές του Mega και του Ant1.

Σχεδόν όλα τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και τα τηλεπαιχνίδια όπως για παράδειγμα το «Ρουκ Ζουκ» (Ant1) αλλά και το «The Chase» (Mega) μεταφέρονται στην κοινή εταιρεία παραγωγής.

Στόχος της σύμπραξης Mega – Ant1 στο επίπεδο της παραγωγής είναι αρχικά να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας, αλλά και να δοκιμαστούν οι αντοχές των δύο συστημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο του Δημήτρη Χατζηγεωργίου με οπαδούς του Περιστερίου (Video)

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Νέγκα: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Λιάγκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:48