search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 39χρονης που δαγκώθηκε από οχιά

29.05.2023 19:27
nosokomeio papanikolaou- thessaloniki- new

Δεν είναι ερπετολόγος, αλλά εθελόντρια, η 39χρονη που βρίσκεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά από δάγκωμα οχιάς στην προσπάθειά της να απομακρύνει το ερπετό από το 30ό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει η μητέρα της.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της κόρης της: «Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια και ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον “αδέσποτο πλανήτη”, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις».

«Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος, δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της, η οποία επισήμανε ότι, επειδή η κόρη της βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, πήρε μόνο το ένα γάντι, κάτι που θεωρείται πλημμελής εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας.

Πώς έγινε το ατύχημα με την οχιά

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η 39χρονη, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 5,5 ετών, μόλις έμαθε για την παρουσία φιδιού σε σχολείο πήρε μαζί μέρος του εξοπλισμού της, λόγω μετακόμισης, αφήνοντας πίσω το ένα από τα δύο γάντια και τη λαβίδα που θα της επέτρεπε να κρατήσει το φίδι σε απόσταση ασφαλείας, το οποίο όμως τελικά τη δάγκωσε στον καρπό, στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του καρδιοχειρουργού για τους θανάτους παιδιών: «Έχω χαλάσει την πιάτσα, είναι θέμα εκδίκησης»

Τέμπη: Ποινική δίωξη στα στελέχη του ΟΣΕ

ΡΑΣ προς ΟΣΕ: Υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας στα δρομολόγια – Τηρήστε τον Γενικό Κανονισμό Κίνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:58