search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Mηταράκης μετά το δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική: Το Πέραμα ψήφισε ΝΔ

30.05.2023 17:02
mitarakis_new

Το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος θέλησε να επισημάνει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλώντας σε εκπομπή μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο ενώ άλλοι δύο είναι τραυματίες.

«Θέλετε να δείτε το μέσο μισθό σήμερα στο Πέραμα, σε σχέση με το 2018, 2017, 2018, που πλέον υπάρχουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας με αυξημένο μέσο μισθό, λόγω της πολύ δυνατής αγοράς που υπάρχει στο Πέραμα, το οποίο Πέραμα ψήφισε ΝΔ επειδή πάει καλά η αγορά» δήλωσε ο κ. Μηταράκης, δίχως να αναφερθεί καθόλου σε αυτό που οι εργάτες ονομάζουν «προδιαγεγραμμένο εργοδοτικό έγκλημα».

«Το Πέραμα ψήφισε ΝΔ επειδή πάει καλά η αγορά. Είμαστε Ευρώπη και για αυτό το Πέραμα ψήφισε ΝΔ, που εκεί παλιά ήταν προνόμιο της Αριστεράς. Ψήφισε ΝΔ γιατί πλέον δεν υπάρχει ανεργία στο Πέραμα, όπως υπήρχε».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στην Ιεράπετρα: Η πολιτική ευπρέπεια νίκησε τον «πολακισμό», μόνο εμείς διεκδικούμε να κυβερνήσουμε

Δουδωνής: Θα φορολογήσουμε με 15% επιχειρήσεις με κέρδη – Επικίνδυνο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, λέει ο Σκέρτσος

Εκλογές 2023: Αποσύρεται το «ΕΑΝ» από τις κάλπες του Ιουνίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:32