search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα, μέχρι πότε οι αιτήσεις

31.05.2023 15:50
epidoma_metrothtas
pixabay

Άνοιξε σήμερα Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21. Μέχρι πότε θα είναι ανοικτή για αιτήσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023 να υποβάλουν.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτεί μέχρι τις 7/7/2023 και ώρα 18.00΄, στην συνέχεια θα κλείσει προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της πληρωμής της 3ης δόσης 2023 και τυχόν αναδρομικών.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Οι πολίτες πρέπει να προσέχουν ότι για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά . Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για το επίδομα παιδιού, εδώ, όπως και ερωτήσεις και απαντήσεις, χρήσιμες για τον ενδιαφερόμενο πολίτη εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Οι καταναλωτές ψωνίζουν λιγότερο, τα σούπερ μάρκετ «θησαυρίζουν»…

ΔΥΠΑ: Μέχρι τις 9 Ιουνίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας

Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς να αποφύγετε τις πρόσθετες χρεώσεις και τα… κόλπα των παρόχων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42