search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Aλ Πατσίνο: Ζήτησε τεστ πατρότητας για το παιδί που περιμένει η 28χρονη σύντροφός του

01.06.2023 21:34
pacino2
AP

Πατέρας για τέταρτη φορά αναμένεται να γίνει ο πασίγνωστος ηθοποιός Aλ Πατσίνο. Η 28χρονη Νουρ Αλφάλα, με την οποία φέρεται να είχε σχέση είναι 8 μηνών έγκυος. Ο ηθοποιός ωστόσο ζήτησε τεστ πατρότητας.

Η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή, ωστόσο, ο ηθοποιός – σύμφωνα με την ιστοσελίδα PageSix, ζητάει να γίνει τεστ πατρότητας. Η 28χρονη που φημολογείται ότι μπήκε στη ζωή του τον Απρίλιο του 2022, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός ζήτησε τεστ πατρότητας καθώς θεωρούσε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει έγκυο τη Νουρ Αλφαλάχ λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί στειρότητα. Παρόλα αυτά η Αλφαλάχ πέρασε από το τεστ, το οποίο απέδειξε ότι ο Πατσίνο ήταν πράγματι ο πατέρας του παιδιού της, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Φημολογείται πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ότι δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, καθώς μια πηγή ισχυρίστηκε στο Showbiz411 ότι δεν έχουν «καμία σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Φρέντι Μέρκιουρι: Ο τίτλος που σκεφτόταν αρχικά για το Bohemian Rhapsody

Danny Masterson: Ένοχος για δύο βιασμούς ο ηθοποιός του “That 70’s Show”

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: «Φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40