search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Αλ Πατσίνο: Πατέρας για 4η φορά ο ηθοποιός με την 29χρονη σύντροφό του

31.05.2023 08:46
Al Pacino

Πατέρας για 4η φορά θα γίνει ο 82χρονος Αλ Πατσίνο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύαμτα το ΤΜΖ  η 29χρονη σύντροφός του Νουρ Αλφαλάχ, βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει άλλα 3 παιδιά, με διαφορετικές γυναίκες, την 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και τα 22χρονα δίδυμα, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Πατσίνο με την Αλφαλάχ κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν τους είχαν δει μαζί σε εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές είπαν στο Page Six ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νουρ στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Μικ Τζάγκερ με τον οποίο φέρεται να έβγαινε όταν ο διάσημος ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη 22.

Διαβάστε επίσης:

Ιβάνκα Τραμπ: Στην Ακρόπολη με τον σύζυγό της, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

Τζόνι Ντεπ: Τραυματίστηκε στο πόδι και αναβάλλει την περιοδεία του

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;» – Τι είπε για Κιμούλη, Γεωργούλη, Φιλιππίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:20