search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:23
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Τραυματίστηκε στο πόδι και αναβάλλει την περιοδεία του

30.05.2023 20:51
depp-new

Ο Τζόντι Ντεπ έσπασε τον αστράγαλό του και γι’ αυτό δεν θα μπορεί να συνεχίσει για λίγο καιρό την περιοδεία με τη μπάντα του, Hollywood Vampires.

«Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι που σας ανακοινώνω ότι έχω πάθει κάταγμα στον αστράγαλό μου, το οποίο είναι τραγικό! Ξεκίνησε ως ένα τριχοειδές σπάσιμο, αλλά κάπου ανάμεσα στις Κάννες και το Royal Albert Hall μάλλον έγινε χειρότερο παρά καλύτερο» έγραψε στο Instagram ο Τζόνι Ντεπ για τον τραυματισμό του.

«Αρκετοί επαγγελματίες ιατροί μου έχουν συστήσει έντονα ν’ αποφύγω κάθε δραστηριότητα προς το παρόν και έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά και εγώ λυπούμαστε πολύ που θα σας χάσουμε στο Νιου Χαμσάιρ, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε ο ηθοποιός για την αναβολή της περιοδείας του.

Οι συναυλίες, οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Μάντσεστερ του Νιού Χάμσαϊρ, τη Βοστώνη και το Μπέθελ της Νέας Υόρκης αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν για τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Θρασκιά: «Έχω πέσει και έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί»

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» – Άρχισαν οι καταθέσεις των γιατρών από Ωνάσειο

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;» – Τι είπε για Κιμούλη, Γεωργούλη, Φιλιππίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:23