search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Καρίμ Μπενζεμά: «Ομολόγησε» ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ μέσω… Instagram

01.06.2023 20:29
benzema-new

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης και προανήγγειλε τις εξελίξεις μέσω… Instagram.

Ο 35χρονος Γάλλος έκανε repost ένα story στο Instagram του δημοσιογράφου στο ESPN, Ζουλιάν Λοράν, στο οποίο ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος τον αποθέωνε εν είδει αποχαιρετισμού.

«Τα γκολ, τα τρόπαια, το στυλ, η κληρονομιά: ένας από τους σπουδαιότερους», έγραψε ο Λοράν, ταγκάροντας τον Μπενζεμά, ο οποίος δεν δίστασε να το κάνει repost σε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα.

Προορισμός αναμένεται να είναι η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, η οποία του προσφέρει 200.000.000 ευρώ για δύο χρόνια ώστε να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις του διαζυγίου, σε έναν γάμο που οδήγησε σε 24 τρόπαια, 353 γκολ σε 647 εμφανίσεις και τη Χρυσή Μπάλα του 2022, μεταξύ άλλων, από το 2009 και τη μεταγραφή του στη Ρεάλ από τη Λιόν για 35.000.000.

Διαβάστε επίσης:

Europe League – Ζοσέ Μουρίνιο: Έβρισε τον διαιτητή του τελικού – «Είσαι μια γαμ…νη ντροπή» (video)

Ολυμπιακός: Οριστικά στον τρίτο προκριματικό του Europa League λόγω… Σεβίλλης

«Βόμβα» στο ποδόσφαιρο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από το Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09