search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Τα πλάνα της Blueground μετά την εξαγορά της Nestpick

01.06.2023 14:19
Untitled design (5)

Την απόκτηση της Nestpick, μίας διαδικτυακής πλατφόρμας μίσθωσης επιπλωμένων διαμερισμάτων για διάρκεια παραμονής άνω των 30 ημερών, ανακοίνωσε χτες η Blueground.

Υπενθυμίζεται ότι η Blueground, είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων για παραμονές άνω των 30 ημερών της οποίας συνιδρυτής και CEO είναι ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου.

Η Blueground είχε το 2022 έσοδα κοντά στα 300 εκατ. δολάρια, ενώ στόχος για το 2023 είναι τα 560 εκατ. δολάρια

Στόχος αυτής της εξαγοράς είναι η δημιουργία του Partner Network, ενός δικτύου επιπλωμένων διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας υπό την διαχείριση επιλεγμένων συνεργατών της Blueground.

Το 2022 η Nestpick είχε πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες και είχε κρατήσεις που ξεπέρασαν τα 74 εκατομμύρια ευρώ.

Η Blueground θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, την υποδομή και τεχνογνωσία της Nestpick στην δημιουργία του Partner Network διευρύνοντας το εύρος λειτουργίας της.

Με την κίνηση αυτή η Blueground προσθέτει στο δίκτυο της πάνω από 18.000 νέες επιλογές διαμερισμάτων που μπορούν να νοικιάσουν οι πελάτες της παγκοσμίως από το website της εταιρείας.

“Η Blueground την τελευταία δεκαετία χτίζει τον μελλοντικό τρόπο ζωής με στόχο να γίνει το μεγαλύτερο, παγκόσμιο δίκτυο επιλεγμένων διαμερισμάτων για παραμονές άνω των 30 ημερών”, δήλωσε ο Alex Chatzieleftheriou, CEO της Blueground. “Με την εξαγορά της Nestpick και την προσθήκη του Partner Network, επεκτείνουμε την παγκόσμια παρουσία μας και ενισχύουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε περισσότερες επιλογές και ευκολίες στους πελάτες μας”.

Η Nestpick, με έτος ίδρυσης το 2016, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη πλατφόρμα υπό την ηγεσία του Aycan Özcan, ενώ ο τωρινός CEO της, Omer Kucukdere, θα ενταχθεί στην Blueground ως Vice President Partner Network, φέρνοντας την εμπειρία του στην ανάπτυξη και διεθνή επέκταση του Partner Network της Blueground.

Διαβάστε επίσης:

Ξένοι επενδυτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα

Everty: Απέκτησε το Elounda Gulf Villas – Σχεδιάζει επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Χρυσικός (Grivalia Hospitality): Στην τελική ευθεία τα (πρώην) Αστέρια Γλυφάδας – «Παγώνει» η Μύκονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09