search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Στην κορυφή ξανά ο «Σασμός» – Ο «Εκατομμυριούχος» o μεγάλος κερδισμένος της Τετάρτης

01.06.2023 19:04
tile8easi

Πρώτος στις προτιμήσεις ήταν και χθες ο «Σασμός», συνολικά όμως ήταν ανεβασμένη η βραδινή ζώνη τηλεθέασης. Η γενική κατάταξη στο πρώτο μισό της δεκάδας της Nielsen δεν άλλαξε. Μικρές διαφοροποιήσεις στις υπόλοιπες.

Αλλά μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» καθώς είχε την- τηρουμένων των αναλογιών- πιο αξιοπρόσεκτη μεταβολή τηλεθέασης από τη μια μέρα στην άλλη. Πρόσθεσε 1,2% περισσότερη τηλεθέαση από εκείνη που είχε καταφέρει την Τρίτη ήτοι 122.000 τηλεθεατές πιο πολλούς.

Στο 0.9% ήταν και η βελτίωση στην τηλεθέαση της σειράς «Έρωτας φυγάς» ο οποίος με το επεισόδιο της Τετάρτης ανέβηκε στην όγδοη θέση, από τη δέκατη (της Τρίτης). Η σειρά του Open πρόσθεσε, από τη μια μέρα στην άλλη, 88.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Αντωνοπούλου: Η ανάρτησή της για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

ΕΣΡ: «Άδειασμα» από την Διακομματική Επιτροπή Εκλογών για τις εμφανίσεις υποψηφίων βουλευτών

«Αρένα»: Εντυπώσεις ή ουσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58