search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:40
MENU CLOSE

Τσακαλώτος σε Λοβέρδο: Θεωρείτε ότι είστε… καταπέλτης κατά της ΝΔ; (video)

01.06.2023 11:00
loverdos_tsakalotos

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με φόντο τις εκλογές.

Μιλώντας για το πρόγραμμα και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε πως «δεν δώσαμε αρκετή ιδεολογική μάχη με τη ΝΔ. Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως «έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη», ενώ πρόσθεσε ότι βασικός χορηγός του 41% της ΝΔ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. «Είχαμε ένα 10ήμερο που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Όλο αυτό πήγε κόσμο στη Νέα Δημοκρατία. […] Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση. Όχι μια αντιπολίτευση που θα τα βλέπει όλα μαύρα αλλά που δεν θα κάνει και τεμενάδες […]».

Ο Τσακαλώτος απάντησε ότι «είμαι σίγουρος ότι και τα συμφέροντα θα θέλουν εσάς για αντιπολίτευση»

«Και εγώ αν ήμουν μεγάλο συμφέρον, τον Λοβέρδο θα ήθελα για αντιπολίτευση», σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Η αντιπολίτευση του κυρίου Λοβέρδου στη ΝΔ… ε, μεταξύ μας τώρα…» πρόσθεσε με τον Λοβέρδο να αντιτείνει ότι «δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέχισε ρωτώντας τον συνομιλητή του: «Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας; Θεωρείτε ότι είστε καταπέλτης κατά της ΝΔ; Σας παρακαλώ τώρα», με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντά «Είστε ο χορηγός της ΝΔ. Δεν τους ακούει κανείς».

«Εσείς έχετε ακούσει τον κύριο Λοβέρδο και θεωρείτε ότι ήταν καταπέλτης κατά της ΝΔ;» ρώτησε γελώντας το υπόλοιπο πάνελ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Διαβάστε επίσης:

«Μυστική» επίσκεψη του διευθυντή της CIA στην Αθήνα

Γιατί η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ – Τι πραγματικά κρύβεται από πίσω

ΠΑΣΟΚ: Από… μακριά και «αγαπημένοι» Ανδρουλάκης και Καστανίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:32