search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Θεόδωρος Πάγκαλος: Στη Ριτσώνα ο τελευταίος αποχαιρετισμός – Ποιοι πήγαν

02.06.2023 15:17
pagkalos654- new

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας λένε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Πάγκαλο τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Η αποτέφρωση ήταν επιθυμία του ίδιου του Θεόδωρου Πάγκαλου όπως είχε ανακοινώσει η οικογένειά του, η οποία είχε ευχαριστήσει με δημόσια ανάρτησή της για τη «συγκινητική συμπαράσταση στο πένθος» και παρακαλούσε αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο συγκεκριμένων ιδρυμάτων.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δίδυμα παιδιά του Θεόδωρου Πάγκαλου. Χθες με μια φωτογραφία και ένα λιτό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο και ο γιος του Ανδρέας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ανδρέας Πάγκαλος δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα τρία από τα πέντε παιδιά του, από τον γάμο του με την Χριστίνα Χριστοφάκη, στο περιστύλιο της Βουλής.

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας αποχαιρέτησαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Παύλος Γερουλάνος, η Λίνα Μενδώνη, η Σοφία Ζαχαράκη, Παύλος Χρηστίδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και η Έλλη Στάη.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Κοστολόγηση των προγραμμάτων μας και μετά να έρθει σε debate ο κ. Μητσοτάκης (photos)

ΣΥΡΙΖΑ: «Ντεμοντέ» για Άδωνι Γεωργιάδη και ΝΔ η προστασία της πρώτης κατοικίας

Μητσοτάκης από Κόρινθο: Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:18