search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Έβρος: Προφυλακίστηκαν οι πέντε συλληφθέντες συνοριοφύλακες

03.06.2023 21:13
sinora

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνουν οι πέντε συνοριοφύλακες στον Έβρο, που συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Έπειτα από την μαραθώνια απολογία τους, που διήρκεσε περισσότερες από εννέα ώρες, οι πέντε συνοριοφύλακες του ΤΣΦ Ισαακίου κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής.

Σημειώνεται ότι παρουσιάστηκαν σήμερα στις 9.45 το πρωί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή, έπειτα από δύο διαδοχικές προθεσμίες που πήραν την Τρίτη και χθες, Παρασκευή, για να απολογηθούν με τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Οι πέντε συνοριοφύλακες συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος για τα αδικήματα: Διευκόλυνση εισόδου πολιτών Τρίτων Χωρών, διεύθυνση συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, δωροληψία υπαλλήλου, κατάχρηση εξουσίας, μεταφορά από το εξωτερικό παράνομων πολιτών, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο όγκος της δικογραφίας, που αριθμεί 2.500 σελίδες.

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Θρίλερ με εγκατάλειψη βρέφους – Το ψέμα και η αποκάλυψη

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση 14χρονης

Λέσβος: Πτώμα εντοπίστηκε σε βράχια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:27